&AIDOO

Creació de nova marca de serveis dirigida a particulars

Creació de naming, identitat corporativa i web i acte social per presentació de marca.

&CARINSA

25è aniversari

Desenvolupament gràfic 25 Aniversari: logotip, invitació, sitting i aplicacions. Disseny, coordinació i execució de la celebració amb gestió i adeqüació de l’espai, propostes artístiques i protocol de l’acte.
&ETAM

Paula Echevarría presenta la nova col·lecció de bany per ETAM

Producció de la roda de premsa i entrevistes 1to1 amb mitjans amb proposta de localització, interiorisme i visual del producte.

&Grohe

Grohe Sense + Grohe Sense Guard

Conceptualització de l’acte per presentació de nou producte d’SmartHome a mitjans, influencers i societat. Disseny i producció de vídeo mapping per descripció del producte. Recerca de localització, posada en escena i desenvolupament de proposta gastronòmica de disseny per transmissió de valors del producte. Gadget regal pels convidats.

&INDO

Celebració del 80è aniversari d’INDO

Creació de contingut audiovisual i gràfic per la celebració del 80 aniversari i happening per convocatòria social a l’estand de EXPOOPTICA 2018.

&24KTS

24KTS X LE COQ SPORTIF “FLASH II”

Proposta i execució de la presentació de la nova collab de 24 Kilates per Le Coq Sportif: venue i posada en escena inspirada en els anys 90.

&Mercedes-Benz 

Vídeo mapping del GLA i C

Presentació dels nous models GLA i C amb la creació, producció i posada en escena de dos vídeo-mappings per a l’alta societat de Barcelona en un espai exclusiu del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu, de l’arquitecte Domènech i Montaner.

&Nike

Córner al Box Barcelona

Conceptualització i desenvolupament de la botiga Nike en el Brand Space del Box Barcelona al barri de la Barceloneta. Restyling del córner amb Maria Simun, jove creativa i dissenyadora de moda de Madrid amb proposta d’interiorisme inspirada en el confort i la diversitat tèxtil de les Cortez i la geometria dels anys 70, origen d’aquesta emblemàtica sabatilla.

&Zurich

10è aniversari de Servizurich

Festa de celebració dels 10 anys de la divisió Servizurich a Barcelona.

&Klökner Pentaplast

Leadership Meeting BCN 2017

Proposta de trobada de grup de Leaders mundials de Kp Films a Barcelona. Suport logístic, organització dels actes socials i de les activitats de teambuilding per fomentar i potenciar la cohesió de l’equip.

&Figueras International Seating

Festa Premis WAF 2017

Desenvolupament del concepte creatiu, disseny d’interiorisme i implementació del projecte per presentar el nou Centre de Disseny de Figueras a les seves instal·lacions, i celebració de la festa de la World Architecture Festival and Awards (WAF) 2017 a Barcelona, amb convocatòria d’interioristes i arquitectes de renom nacional i internacional.

&Le Coq Sportif

Collab 24 Kilates

Festa de presentació de les sabatilles LCS R100 “Gallo” en col·laboració amb 24 Kilates a VIPs  i influencers, la nit abans del llançament.

&Smart

Presentació dels nous Forfour i Fortwo

Presentació dels nous Forfour i Fortwo d’Smart a premsa internacional i públic final incloent recerca de places d’aparcament a la ciutat de Barcelona per l’app exclusiva de clients de Smart, caravana dels Smart forfour i fortwo durant la presentació de premsa, estació Smart al Palau Robert i festa de presentació a consumidors amb més de 1.000 convidats.

&Nike

Nike F.C Luxury Corner

Córner de luxe per presentar la nova col·lecció de Nike F.C. a la botiga de Gran Via de Madrid. Conceptualització de la proposta, realització d’imatges 3D, selecció de materials, producció i implementació.

&Quadis

75è aniversari

Celebració dels 75 anys de Quadis amb 1.400 convidats. Creació del logotip de l’Aniversari i aplicacions gràfiques, producció tècnica i decorativa, gestió de càtering amb el xef Nandu Jubany, proposta de mestre de cerimònia i coordinació de l’acte. 

&Nike

The Perfect Fit, for The Perfect Run

Presentació de la nova sabatilla Nike Flyknit Lunar1+ a través d’una cursa nocturna a la ciutat de Barcelona. Recerca de localització, desenvolupament del circuit, gestió de permisos, disseny de la gràfica i senyalització, intervenció tècnica i decorativa i coordinació de la cursa.

&Le Coq Sportif

Pave Sports Culture

Personalització de la botiga Pave per gaudir de la primera etapa del Tour de França amb la comunitat ciclista i Le Coq Sportif. Esmorzar healthy, cursa i dinar amb copes i DJ al final de la tarda.

&Hotel Don Carlos Marbella

Inauguració del Orange Beach Club

Idea creativa per la festa de presentació del nou Orange Beach Club de l’Hotel Don Carlos a Marbella a premsa i alta societat. Producció executiva de la proposta, gestió i selecció d’artistes i col·laboració amb l’equip gastronòmic del club.

&Schibsted Spain

Alegría por Navidad

Disseny i desenvolupament de l’eix temàtic de la festa de Nadal, treballat segons els valors de l’empresa. 750 convidats i gestió de tota la comunicació abans, durant i després de la celebració. Selecció de l’espai, proposta de càtering, disseny d’il·luminació, gestió de continguts, actuacions i dinamització de la festa.

&GinMare

Maridatge amb Paco Pérez

Presentació internacional de GinMare del maridatge entre la cocteleria i la gastronomia amb Paco Pérez i Manel Vehí. Gestió d’una visita privada a la casa-museu de Dalí i recerca de localització i transformació d’una illa privada amb look&feel de la marca per presentació a premsa internacional i dinar VIP.

&Bioibérica

100 anys d’Heparina

Acte de celebració del Nadal coincidint amb els 100 anys del descobriment de l’Heparina amb l’equip de Bioibérica. Producció tècnica i decorativa de la sala, i gestió i producció de l’artista convidada a l’acte.

&Mercedes-Benz  

Presentació nou Classe A

“Alguna cosa està passant a Barcelona: Nou Classe A de Mercedes-Benz”. Captació de target pel nou posicionament del Classe A de Mercedes-Benz: creació de microsite, recerca de localització, gestió de partner i transformació d’un pàrquing del Passeig de Gràcia en una festa memorable amb 2.000 assistents.