&ETAM

Paula Echevarría presenta la nova col·lecció de bany per ETAM

Producció de la roda de premsa i entrevistes 1to1 amb mitjans amb proposta de localització, interiorisme i visual del producte.

&Grohe

Grohe Sense + Grohe Sense Guard

Conceptualització de l’acte per presentació de nou producte d’SmartHome a mitjans, influencers i societat. Disseny i producció de vídeo mapping per descripció del producte. Recerca de localització, posada en escena i desenvolupament de proposta gastronòmica de disseny per transmissió de valors del producte. Gadget regal pels convidats.

&INDO

Celebració del 80è aniversari d’INDO

Creació de contingut audiovisual i gràfic per la celebració del 80 aniversari i happening per convocatòria social a l’estand de EXPOOPTICA 2018.

&24KTS

24KTS X LE COQ SPORTIF “FLASH II”

Proposta i execució de la presentació de la nova collab de 24 Kilates per Le Coq Sportif: venue i posada en escena inspirada en els anys 90.

&Klökner Pentaplast

Leadership Meeting BCN 2017

Proposta de trobada de grup de Leaders mundials de Kp Films a Barcelona. Suport logístic, organització dels actes socials i de les activitats de teambuilding per fomentar i potenciar la cohesió de l’equip.

&Figueras International Seating

Festa Premis WAF 2017

Desenvolupament del concepte creatiu, disseny d’interiorisme i implementació del projecte per presentar el nou Centre de Disseny de Figueras a les seves instal·lacions, i celebració de la festa de la World Architecture Festival and Awards (WAF) 2017 a Barcelona, amb convocatòria d’interioristes i arquitectes de renom nacional i internacional.

&Nike

Córner al Box Barcelona

Conceptualització i desenvolupament de la botiga Nike en el Brand Space del Box Barcelona al barri de la Barceloneta. Restyling del córner amb Maria Simun, jove creativa i dissenyadora de moda de Madrid amb proposta d’interiorisme inspirada en el confort i la diversitat tèxtil de les Cortez i la geometria dels anys 70, origen d’aquesta emblemàtica sabatilla.

&Le Coq Sportif

Collab 24 Kilates

Festa de presentació de les sabatilles LCS R100 “Gallo” en col·laboració amb 24 Kilates a VIPs  i influencers, la nit abans del llançament.

&Smart

Presentació dels nous Forfour i Fortwo

Presentació dels nous Forfour i Fortwo d’Smart a premsa internacional i públic final incloent recerca de places d’aparcament a la ciutat de Barcelona per l’app exclusiva de clients de Smart, caravana dels Smart forfour i fortwo durant la presentació de premsa, estació Smart al Palau Robert i festa de presentació a consumidors amb més de 1.000 convidats.

&Nike

Nike F.C Luxury Corner

Córner de luxe per presentar la nova col·lecció de Nike F.C. a la botiga de Gran Via de Madrid. Conceptualització de la proposta, realització d’imatges 3D, selecció de materials, producció i implementació.

&Mercedes-Benz 

Vídeo mapping del GLA i C

Presentació dels nous models GLA i C amb la creació, producció i posada en escena de dos vídeo-mappings per a l’alta societat de Barcelona en un espai exclusiu del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu, de l’arquitecte Domènech i Montaner.

&Quadis

75è aniversari

Celebració dels 75 anys de Quadis amb 1.400 convidats. Creació del logotip de l’Aniversari i aplicacions gràfiques, producció tècnica i decorativa, gestió de càtering amb el xef Nandu Jubany, proposta de mestre de cerimònia i coordinació de l’acte. 

&Nike

The Perfect Fit, for The Perfect Run

Presentació de la nova sabatilla Nike Flyknit Lunar1+ a través d’una cursa nocturna a la ciutat de Barcelona. Recerca de localització, desenvolupament del circuit, gestió de permisos, disseny de la gràfica i senyalització, intervenció tècnica i decorativa i coordinació de la cursa.

&Le Coq Sportif

Pave Sports Culture

Personalització de la botiga Pave per gaudir de la primera etapa del Tour de França amb la comunitat ciclista i Le Coq Sportif. Esmorzar healthy, cursa i dinar amb copes i DJ al final de la tarda.

&Zurich

10è aniversari de Servizurich

Festa de celebració dels 10 anys de la divisió Servizurich a Barcelona.

&Hotel Don Carlos Marbella

Inauguració del Orange Beach Club

Idea creativa per la festa de presentació del nou Orange Beach Club de l’Hotel Don Carlos a Marbella a premsa i alta societat. Producció executiva de la proposta, gestió i selecció d’artistes i col·laboració amb l’equip gastronòmic del club.

&Schibsted Spain

Alegría por Navidad

Disseny i desenvolupament de l’eix temàtic de la festa de Nadal, treballat segons els valors de l’empresa. 750 convidats i gestió de tota la comunicació abans, durant i després de la celebració. Selecció de l’espai, proposta de càtering, disseny d’il·luminació, gestió de continguts, actuacions i dinamització de la festa.

&GinMare

Maridatge amb Paco Pérez

Presentació internacional de GinMare del maridatge entre la cocteleria i la gastronomia amb Paco Pérez i Manel Vehí. Gestió d’una visita privada a la casa-museu de Dalí i recerca de localització i transformació d’una illa privada amb look&feel de la marca per presentació a premsa internacional i dinar VIP.

&Nike

Airmax Day

Celebració de l’Airmax Day a les oficines de Nike a Barcelona. Proposta i execució de la intervenció per motivar l’staff a la celebració de l’aniversari d’aquesta emblemàtica sabatilla amb la càmera d’aire visible.

&Le Coq Sportif

Opening de la flagship store

Producció de la inauguració de la Flagship Store de Le Coq Sportif al sud d’Europa per a premsa i VIPs, i post-party per clients i influencers.

&Cofidis

Sopars de Nadal

Durant els últims 9 anys, organització del sopar de Nadal amb l’equip de Cofidis.

Un sopar de gala temàtic segons els objectius de treball de l’equip de comunicació interna de l’empresa, amb gairebé 600 convidats. Disseny de la proposta i posada en escena de la nit.

&Bioibérica

100 anys d’Heparina

Acte de celebració del Nadal coincidint amb els 100 anys del descobriment de l’Heparina amb l’equip de Bioibérica. Producció tècnica i decorativa de la sala, i gestió i producció de l’artista convidada a l’acte.

&Mercedes-Benz  

Presentació nou Classe A

“Alguna cosa està passant a Barcelona: Nou Classe A de Mercedes-Benz”. Captació de target pel nou posicionament del Classe A de Mercedes-Benz: creació de microsite, recerca de localització, gestió de partner i transformació d’un pàrquing del Passeig de Gràcia en una festa memorable amb 2.000 assistents.

&Le Coq Sportif

Parade du Coq

Organització de la “Parade du Coq” durant el Tour de France. Sortida en bicicleta i dinar informal a la platja per veure la primera etapa del Tour de França amb Le Coq Sportif.

&Joquer

Couchsurfing

Presentació de la nova col·lecció de sofàs de Joquer amb el concepte “Couchsurfing”.  Implementació de la idea de compartir un sofà a través de 7 escenes de la vida real. Gestió d’actors, artistes i col·laboradors. Decoració i posada en escena de la idea.