&William Reed

World’s 50 Best Bars 2022

Producció del prestigiós lliurament dels premis internacionals als 50 millors coctelers del món.

Disseny i producció tècnica de so, il·luminació i equips audiovisuals, streaming, regidoria i posada en escena. Coordinació tècnica i logística dels sponsors, roda de premsa i atenció als assistents.

&Zurich

Xmas Party

Gestió i producció de la reobertura de l’emblemàtica sala de festes “La Paloma” a Barcelona, per a la trobada del gran equip de la divisió tecnològica de Zurich seguros en un memorable sopar de Nadal. Proposta, implementació i coordinació de la presència de marca, photocall, Xmas food market i concurs de disfresses.

&INDO

Posicionament de marca

Disseny d’estratègia de comunicació per a posicionament de marca el 2022 i reforçament de valors.
Rebranding amb proposta de claim, disseny de logotip, creació de continguts digitals i concepte i producció d’un esdeveniment presencial a la fira EXPOÒPTICA de Madrid.Per fidelització i captació de clients.

&Grohe

Grohe Sense + Grohe Sense Guard

Disseny i producció per la presentació de nova línia de producte per SmartHome. Conceptualització de l’experiència per transmissió de valors del producte.  
Proposta i transformació de l’espai, disseny, comunicació i convocatòria de premsa, prescriptors i societat, producció vídeo mapping per la descripció del producte, food design i disseny gift bag.
&AIDOO

Creació de nova marca de serveis dirigida a particulars

Creació de naming, identitat corporativa i web i acte social per presentació de marca.

&Le Coq Sportif

Press Day Madrid

Proposta de localització per la presentació de la nova col·lecció per premsa i influencers amb la conceptualització, disseny i execució del visual de la campanya.

&Bianco

World Agency Meeting 2019

Organització d’un meeting de ventes diferent, amb un format pròxim i atractiu per fomentar la cohesió de l’equip i transmetre l’agraïment de la companyia a la feina dels seus comercials. Búsqueda d’espai singular i de disseny amb valors compartits per garantir la qualitat i proximitat de la trobada. Organització del meeting i d’un happening en consonància amb les expectatives.
&ICO-CEM

25è Aniversari

Gestió, coordinació i producció de la celebració de l’Aniversari amb treballadors, clients i col·laborados de l’Institut i de la Clínica.

Comunicació de l’esdeveniment, interiorisme de l’espai, format i detalls de la proposta gastronòmica, equipament tècnic, photocall i regal als convidats per conmemorar la trobada.

 

&ETAM

Paula Echevarría presenta la nova col·lecció de bany

Producció de la roda de premsa i entrevistes 1to1 amb mitjans amb proposta de localització, interiorisme i visual del producte.

&Mercedes-Benz 

Vídeomapping del GLA i C

Presentació dels nous models GLA i C amb la creació, producció i posada en escena de dos vídeo-mappings per a l’alta societat de Barcelona en un espai exclusiu del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu, de l’arquitecte Domènech i Montaner.

&CARINSA

25è aniversari

Desenvolupament gràfic 25 Aniversari: logotip, invitació, sitting i aplicacions. Disseny, coordinació i execució de la celebració amb gestió i adeqüació de l’espai, propostes artístiques i protocol de l’acte.
&Figueras International Seating

Festa Premis WAF 2017

Desenvolupament del concepte creatiu, disseny d’interiorisme i implementació del projecte per presentar el nou Centre de Disseny de Figueras a les seves instal·lacions, i celebració de la festa de la World Architecture Festival and Awards (WAF) 2017 a Barcelona, amb convocatòria d’interioristes i arquitectes de renom nacional i internacional.

&Zurich

10è aniversari de Servizurich

Festa de celebració dels 10 anys de la divisió Servizurich a Barcelona.

&Nike

Córner al Box Barcelona

Conceptualització i desenvolupament de la botiga Nike en el Brand Space del Box Barcelona al barri de la Barceloneta. Restyling del córner amb Maria Simun, jove creativa i dissenyadora de moda de Madrid amb proposta d’interiorisme inspirada en el confort i la diversitat tèxtil de les Cortez i la geometria dels anys 70, origen d’aquesta emblemàtica sabatilla.

&24KTS

24KTS X LE COQ SPORTIF “FLASH II”

Proposta i execució de la presentació de la nova collab de 24 Kilates per Le Coq Sportif: venue i posada en escena inspirada en els anys 90.

&Le Coq Sportif

Collab 24 Kilates

Festa de presentació de les sabatilles LCS R100 “Gallo” en col·laboració amb 24 Kilates a VIPs  i influencers, la nit abans del llançament.

&Smart

Presentació dels nous Forfour i Fortwo

Presentació dels nous Forfour i Fortwo d’Smart a premsa internacional i públic final incloent recerca de places d’aparcament a la ciutat de Barcelona per l’app exclusiva de clients de Smart, caravana dels Smart forfour i fortwo durant la presentació de premsa, estació Smart al Palau Robert i festa de presentació a consumidors amb més de 1.000 convidats.

&KP FILMS

Leadership Meeting

Proposta de trobada de grup de Leaders mundials de Kp Films a Barcelona. Suport logístic, organització dels actes socials i de les activitats de teambuilding per fomentar i potenciar la cohesió de l’equip.

&Nike

The Perfect Fit, for The Perfect Run

Presentació de la nova sabatilla Nike Flyknit Lunar1+ a través d’una cursa nocturna a la ciutat de Barcelona. Recerca de localització, desenvolupament del circuit, gestió de permisos, disseny de la gràfica i senyalització, intervenció tècnica i decorativa i coordinació de la cursa.

&Le Coq Sportif

Pave Sports Culture

Personalització de la botiga Pave per gaudir de la primera etapa del Tour de França amb la comunitat ciclista i Le Coq Sportif. Esmorzar healthy, cursa i dinar amb copes i DJ al final de la tarda.

&Hotel Don Carlos Marbella

Inauguració del Orange Beach Club

Idea creativa per la festa de presentació del nou Orange Beach Club de l’Hotel Don Carlos a Marbella a premsa i alta societat. Producció executiva de la proposta, gestió i selecció d’artistes i col·laboració amb l’equip gastronòmic del club.

&Schibsted Spain

Alegría por Navidad

Disseny i desenvolupament de l’eix temàtic de la festa de Nadal, treballat segons els valors de l’empresa. 750 convidats i gestió de tota la comunicació abans, durant i després de la celebració. Selecció de l’espai, proposta de càtering, disseny d’il·luminació, gestió de continguts, actuacions i dinamització de la festa.

&GinMare

Maridatge amb Paco Pérez

Presentació internacional de GinMare del maridatge entre la cocteleria i la gastronomia amb Paco Pérez i Manel Vehí. Gestió d’una visita privada a la casa-museu de Dalí i recerca de localització i transformació d’una illa privada amb look&feel de la marca per presentació a premsa internacional i dinar VIP.

&Bioibérica

100 anys d’Heparina

Acte de celebració del Nadal coincidint amb els 100 anys del descobriment de l’Heparina amb l’equip de Bioibérica. Producció tècnica i decorativa de la sala, i gestió i producció de l’artista convidada a l’acte.

&Mercedes-Benz  

Presentació nou Classe A

“Alguna cosa està passant a Barcelona: Nou Classe A de Mercedes-Benz”. Captació de target pel nou posicionament del Classe A de Mercedes-Benz: creació de microsite, recerca de localització, gestió de partner i transformació d’un pàrquing del Passeig de Gràcia en una festa memorable amb 2.000 assistents.