&Rosa Clará

Bridal Week

Presentació a premsa i VIPs de la col·lecció núvies per a la Bridal Week a Barcelona. Gestió de localització, direcció artística i decorativa, creació de peça vídeo-artística, producció tècnica, gestió de càtering i photocall. 

&Lupo

Col·lecció La Pedrera

Presentació de la col·lecció exclusiva “La Pedrera” a la Casa Milà, dissenyada per Antoni Gaudí. Producció i direcció artística amb càsting i estilisme. Ambientació de l’espai i gestió de càtering i actuació musical. Gestió RRPP.

&Spoko

Edicions 2000-2002

Projecte de noves tendències en moda, esports urbans i música, durant els anys 2000, 2001 i 2002. Cap de producció en l’organització integral dels estands expositors de moda a Fira de Barcelona, gestió i coordinació del campionat internacional de skate, demos de halfpipe i àrea de concerts amb els millors DJ internacionals del moment.

&Edenlun

Inauguració galeria fotogràfica

Muntatge i inauguració de la galeria fotogràfica de dones vinculades a la marca de pelleteria d’alta costura a l’Hotel Majestic. Proposta de muntatge i execució.

&Munich

Summercat

Organització i gestió del mercat de venta de stocks Summercat de Munich els 3 anys de celebració d’aquest a Barcelona. Recerca i adequació de l’espai, disseny gràfic i intervenció decorativa.

&Circuit

Passarel·la de Moda

Organització de Circuit: passarel·la de moda celebrada a Barcelona i plataforma de llançament de dissenyadors emergents: Josep Font, Miró Jeans, Vivienne Westwood (retrospectiva), David Delfín, Edenlun, Divinas Palabras, Locking Shonking, entre d’altres.