&Petit comité

Presentacions i trobades de petit format

Per als client més VIP, per a les teves accions de comunicació o per a cohesionar l’equip, podem crear experiències selectes i en petit comité cuidades al detall i amb totes les mesures de seguretat.


&Gift

Regals per fidelitzar clients i transmetre valors de marca i empresa

Sorprendre a clients i mitjans de comunicació amb una acció especial que els faci sentir els valors i l’essència de marca. Rebre a casa un regal que transmeti i aconseguir l’empatia i l’apropament amb la marca.


&Fun

Formats diferents per a les celebracions d’empresa

Si no podem celebrar la festa de l’estiu o la de Nadal, podem muntar la festa a l’entrada i a la sortida de la feina o fer una festa virtual amb DJ o música en directe amb Zoom o preparar una instal.lació artístico-gastronòmica. Aquestes i moltes més idees per continuar celebrant moments i dates clau amb l’equip.


&Product

Accions per motivar l’equip

Porten molt de temps amb el teletreball i una injecció d’ànims farà més confortable la tornada a la “normalitat”. Enviaments  a casa de kits d’agraïment per l’esforç, preparar sorpreses per quan tornin al lloc de treball, kits de seguretat personalitzats i divertits o qualsevol acció de comunicació per motivar i acompanyar a l’equip en el procés de reincorporació. Tot per tal que l’equip segueixi treballant al 100% i sobretot, perquè estigui motivat, tot reforçant el seu vincle emocional amb l’empresa.


&Product

Noves formes de presentar els teus productes

Si tens una presentació de producte per al teu equip, clients o premsa, dissenyem el millor set i escenari per a poder-lo presentar. Ens encarreguem de les models, el fotògraf,  l’estilisme, el set design… de tot per a que la geva presentació de producte sigui un èxit.